Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 

OPOZORILO ZA UPORABNIKE

Preden vstopite v sistem INFO HRAMBE, pozorno preberite Splošne pogoje Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana za opravljanje storitev SEO in INFO HRAMBE, saj imajo lahko za vas pomembne pravne posledice.

Za morebitna vprašanja ali nejasnosti, oziroma v primeru težav z dostopom do spletnih strani INFO HRAMBE se obrnite na Ljubljansko borzo d. d., Ljubljana, Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana, tel. 01 4710211, e-mail: infohramba@ljse.si.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Borza je pripravila to izjavo, ki izkazuje našo zavezanost varovanju zasebnosti.

Borza v svojih dnevnikih zbira določene informacije o uporabnikih njenih spletnih strani. To so informacije o piškotkih, IP naslovih in času ter trajanju obiska. Na podlagi tako zbranih informacij ni mogoče določiti posameznika in zato niso osebni podatki v smislu veljavne zakonodaje.

Informacije uporabljamo za lastno spremljanje statistike uporabe strani in jih ne razkrivamo tretjim strankam.

Naša spletna stran uporablja le sejne piškotke in ne piškotkov oglaševalskih partnerjev. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo v vaš računalnik. Sejne piškotke uporabljamo le z namenom ugotavljanja števila obiskovalcev strani ter zanimanja za določene strani, da bi še izboljšali naše storitve.

V storitvi Naročanja na novice o objavah zbira Borza tudi Ime, Priimek ter elektronski naslov uporabnika, a le za potrebe storitve ali sporočil o morebitnih vzdrževalnih delih ali nedelovanju storitve. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov družba Ljubljanska borza, d.d., Ljubljana udeležencem zagotavlja pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Ti podatki se hranijo, dokler se uporabnik ne odjavi od prejemanja sporočil.

Teh osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam.


Splošni pogoji Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana za opravljanje storitev SEO in INFO HRAMBE se nahajajo na spletni strani Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana.