Feast search
Keywords

Period

Issuer
Advanced search
 
Kategorija: Notranje informacije
Objavljeno na: SEOnet
Dne:  10.2.2020 15:15
Oznaka objavljenega dokumenta : INI-63/20
INI-65/20

TERME ČATEŽ, d.d., Čatež ob Savi

Požar v Termah Čatež

Na podlagi določil pravil Ljubljanske borze d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje Terme Čatež d.d., Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi objavlja naslednje poročilo:

V soboto, 8. februarja 2020, se je v zgodnih jutranjih urah v enem od gostinskih objektov v Termah Čatež zgodil večji požar. Gostinski objekt s pripadajočim prostorom za otroška igrala je pogorel do tal, medtem ko so vsi okoliški objekti zaradi izjemno hitrega posredovanja gasilcev, policistov ter prostovoljcev ostali nedotaknjeni. Plameni niso poškodovali zimske Termalne Riviere ali katerega od hotelov. Posledično vsi namestitveni objekti nemoteno delujejo dalje in največja zimska Termalna Riviera v Sloveniji pričakuje velik počitniški obisk, ki se obeta v prihodnjih dneh. Uradna ocena škode še ni znana, saj pristojne službe še zbirajo informacije in popisujejo nastalo škodo, a po neuradnih podatkih bo škoda presegla 1 mio EUR.

Vpogled v današnjo objavo bo dostopen javnosti od trenutka objave na SEOnetu Ljubljanske borze, tudi na spletni strani www.terme-catez.si za odbobje najmanj 5 let od datuma objave, pod naslovom:

O podjetju – medijsko središče – sporočila za javnost

Uprava
Datum: 11.2.2020