Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
Kategorija: Notranje informacije
Objavljeno na: SEOnet
Dne:  3.1.2022 14:49
Oznaka objavljenega dokumenta : INI-1/22
INI-5/22

SID banka, d. d., Ljubljana

Nova uprava SID banke

SID banka, d.d., Ljubljana sporoča, da sta, po izteku mandata pretekle uprave, z dnem 1. 1. 2022 funkcijo predsednika in članice uprave nastopila mag. Damijan Dolinar, CFA in mag. Stanka Šarc Majdič.

Mag. Damijan Dolinar je po izobrazbi magister poslovodenja in organizacije, znanstveni naziv je pridobil na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je tudi diplomiral. Je nosilec mednarodno priznanega naziva CFA. Izkušen bančni strokovnjak z 19 leti delovnih izkušenj v bančništvu je 10 let deloval kot član uprave v mednarodnih bančnih skupinah UniCredit banke in Sberbank v Sloveniji. Področja, na katerih je nabiral izkušnje, so upravljanje s tveganji ter poslovanje s prebivalstvom in s podjetji. Doslej je bil v upravah bank pristojen za upravljanje s tveganji, poslovanje s prebivalstvom in z malimi podjetji ter informacijsko tehnologijo.

Mag. Stanka Šarc Majdič je diplomirala in kasneje magistrirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. 15 let deluje v finančnem sektorju, od tega 12 let v bančništvu. Bančne izkušnje je nazadnje pridobivala kot izvršna direktorica za področje tveganj v Gorenjski banki, predtem pa v mednarodnih bančnih skupinah Sparkasse in Hypo Alpe Adria Bank. Na svoji poslovni poti se je dodatno izobraževala na področju bančništva, razvoja modelov in na področju poslovnih financ, s poudarkom na vrednotenju podjetij. Zadnji dve leti je delovala v gospodarstvu

SID banka, d.d., Ljubljana
Datum: 4.1.2022