Hitro iskanje
Iskane besede

Obdobje

Družba
Podrobno iskanje
 
Kategorija: Notranje informacije
Objavljeno na: SEOnet
Dne:  9.2.2018 17:21
Oznaka objavljenega dokumenta : INI-89/18
INI-91/18

UNION HOTELI d.d.

Union hoteli d.d., Miklošičeva cesta 1, Ljubljana, prejeli Certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA

Uvrstitev med zlata bonitetno odlična podjetja, katerega standarde dosega 1,6 odstotka slovenskih podjetij, potrjuje odličnost poslovanja Union hotelov v zadnjih letih.

Union hoteli d.d. dosegajo zlato bonitetno odličnost najvišjega ranga, so sporočili iz Bonitetne hiše Bisnode. Ta v okviru mednarodnega projekta vsako leto izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Podjetje Union hoteli d.d. po analizah za leto 2017 spada med 6,8 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji in se tako uvršča v najvišji razred AAA. V letošnjem letu je podjetje Union hoteli d.d. pridobilo zlato bonitetno odličnost, kar pomeni, da je tri leta zaporedoma dosegalo najvišji razred AAA in tako spada med 1,6 % poslovnih subjektov v Sloveniji, ki omenjen standard dosegajo. V okviru naše dejavnosti (Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov) le 10 podjetij dosega zlato bonitetno odličnost.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti na evropski ravni, ki jo dosegajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju in predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

 »Podelitev Certifikata zlate bonitetne odličnosti AAA je potrditev našega truda in vlaganj v izboljšave ter odraža vsakodnevna prizadevanja celotne družbe«, je ob tej priložnosti povedal glavni izvršni direktor družbe Union hoteli d.d., g. Matej Rigelnik. »Hotelirstvo je del nenehnih sprememb in razvoja, vse z namenom ustreči in preseči pričakovanja gostov. S stalnimi izboljšavami sledimo svetovnim trendom, obenem pa ohranjamo svoje bistvene vrednote in poslanstvo z ekipnim duhom, visoko profesionalnostjo osebja in kvaliteto storitev.«

Ga. Tadeja Čelar, izvršna direktorica Union hotelov d.d. prepoznava certifikat kot konkurenčno prednost, ki zahteva aktivno udejstvovanje. »Odlično poslovanje samo po sebi ni cilj, vendar pot. Pot, ki zahteva jasno vizijo, kdo smo in kaj želimo doprinesti na trgu dodane vrednosti«, še dodaja.

Sporočilo bo od  dneva objave dalje do zakonsko določenega roka (5 let)  razvidno tudi na spletnih straneh družbe http://www.union-hotels.eu/sl/union-hoteli/poslovna-obvestila-union-hoteli-d.d./.

 

Glavi izvršni direktor:
Matej Rigelnik
Datum: 12.2.2018
Pripeti dokumenti:  UNION HOTELI_AAA_certifikat